Op Brede Haven 7 Jacks Foodbar geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-10-2017 | Gewijzigd op: 14-10-2017
Op Brede Haven 7, waar eerder achtereenvolgens diverse uitbaters een culiniare formule begonnen, is Jacks Foodbar geopend.  Uitbaatster Kary Wolfs neemt als uitgangspunt van haar culinaire opzet de eigen gemaakte ingrediënten, sauzen  en gerechten. De eigenaresse heeft de ambitie en de kennis voor het horecavak van huis uit meegekregen. Bovendien deed ze veel ervaring op bij haar reizen over de wereld. 
Ook bijzonder van Jacks Foodbar is dat Kary op een houtskooloven, die midden in de zaak staat opgesteld, vis en vlees kan grillen en bijv. ook aardapellen poffen.
Chef kok Roy Scheffers wijst op de bijzondere aanpak die zich bij de voorbereiding in de keuken afspeelt. Roy noemt als voorbeeld uiteraard de vers gemaakte gerechten en ingrediënten zoals vers gemaakte zoet/zuur garnituur en ingelegde groentensauzen of als gerechten de kip met wafels of de speciale gumbosoep met verschillende soorten vis of vlees.

De inrichting van
de sfeervolle Jacks Foodbar op Brede Haven 7.

,