Bossche Broek: Oproep getuigen in zaak '51-jarige gewonde vrouw'

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-05-2017 | Gewijzigd op: 21-05-2017
De Bossche politie vraagt al degenen die zondagmorgen 14 mei 2017, tussen 4 .00 en 08.00 uur in het Bossche Broek zijn geweest , of als bedevaaraganger op weg naar de St. Jan, of als natuurwandelaar of als vogelaar zich te melden voor een eventuele getuigenis in de zaak van de 51- jarige gewonde Bossche  vrouw. Dat meldt het programma  Opsporing verzocht van maandagavond 16 mei 2017.

Die oproep volgt uit het feit dat het sporenonderzoek van recherche en vanuit de politiehelicopter niets heeft opgeleverd.

Rechercheonderzoek langs de Hooidonkweg in het Bossche Broek, waar zondagmorgen 14 mei 2017  een gewonde vrouw van 51 jaar werd aangetroffen.
 
Bord met oproep voor getuigen
rond de zaak van de gewonde vrouw
.

foto's © politie,. 19 mei 2017.

De vrouw die hoofdsletsel opliep en in het JB-ziekenhuis ligt, kan zich niet herinneren, noch hoe ze daar terecht is gekomen, noch wat er met haar en door wie het geweld jegens haar is gebeurd.
De vrouw, die al vaker  zoals ze de politie vertelde, voor de rust en de natuur in het Bossche Broek komt, is na het geweld dat die nacht op haar is gepleegd, weer aanspreekbaar,  maar haar geheugen laat haar wat die morgen betrteft, in de steek.
De politie is er zeker van dat het letsel dat haar is toegebracht ook op die plek langs de Donkerhooiweg is gebeurd.
Ze vraagt eventuele getuigen zich te melden via 0800-6070.
 
Bericht van Zondag 14 mei 2017 Gewonde vrouw in BosscheBroek aangetroffen in wei langs Donkerhooiweg
De politie en recherche is momenteel, zondagmorgen 14 mei 2017, [al vanaf 08.00 uur]  en nu 11.30 uur bezig met sporenonderzoek langs de Donkerhooiweg in het Bossche Broek. Bij een bosschage langs dat polderweggetje  werd door een passerende wandelaar vanmorgen een gewonde vrouw aangetroffen. De politie geeft op dit moment geen feiten prijs van deze zaak. Er vliegt al wel een politieheli over de locatie voor sporenonderzoek.

De politie meldt- na onderzoek door de recherche, die ook met speurhonden de omgeving heeft afgezocht, dat het gaat om een 51-jarige vrouw uit  Den Bosch, die waarschijnlijk door een misdrijf daar of elders gewond is geraakt.

Bossche Broek de Donkerhooiweg waar een wandelaarzondagmorgen 14 mei rond  8.30 uur een gewonde aantrof.
foto © paul kriele, 14 mei 2017./11.30 uur
................................................................... 
 Terug naar boven