Shabby in renovatie ivm waterverlast

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-12-2003 | Gewijzigd op: 09-06-2010
Shabby op nummer 20 had van de zomer wateroverlast Tijdelijk sluit het pand om de riolering te kunnen repareren. In de Vughterstraat 23 heeft Shabby nog een vestiging 'Fever'.
 

Het boetiekje in de Gasselstraat dat al vele bestemmingen heeft gekend is nu weer modezaak geworden. 
foto's © gerard monté, 7 december 2003 [r]
resp. 14 december 2003[l].

Het was afgelopen zomer shit bij Shabby op Gasselstraat 22. In mei dit jaar raakte de riolering verstopt. Duizenden liters water kwamen door het toilet omhoog. Met infra-rood en camera’s werd de plek gevonden, waar de verstopping zat. Daarom duurde het even voordat de datum voor reparatie vastgelegd kon worden. De volgende maand gaat de zaak voor enkele weken dicht om die storing te verhelpen. De vestiging van Shabby Fever in de Vughterstraat 23 neemt tijdelijk de verkoop over, aldus de eigenaar Bert de Winter.
Liesbeth van der Bruggen-Mettrrop heeft onlangs op Postelstraat 33 Metlie geopend. De naam is een combinatie van haar meisjesnamen. ‘Een zaak in tweede handskinder-merk-kleding was er nog niet en economisch gezien is de tijd er rijp voor,’ aldus de dertigjarige Liesbeth die voor het eerst een eigen zaak begint.