Wethouder Snijders onthult nieuwe naam voor dagbehandeling

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-04-2014 Op donderdagavond 24 april was wethouder Geert Snijders te gast in Park Eemwijk [v/h Oosterhof] tijdens een gezellige bijeenkomst voor familieleden van de bewoners van de Papenhulst en de Bastions. Hij heeft de naam van de voormalige dagbehandelingsruimte de Meierij omgedoopt naar de nieuwe naam: De Ontmoeting. De naam is bedacht door Gerdien Cornelisse, medewerkster van de Bastions. De Ontmoeting staat symbool voor de gedachte om de bewoners van de psychogeriatrische afdelingen in contact te laten komen met elkaar, andere bewoners en bezoekers en medewerkers van Park Eemwijk.
Opening op donderdagavond 24 april 2014 van de nieuwe dagbehandeling in park Eemwijk[Oosterhof] door wethoduer Geert Snijders. Rechts Ton van Zoggel..

Het mooie is dat dit nu op de begane grond kan in de voormalige dagbehandelingsruimte, met mooie kamers om te recreëren, met elkaar te eten en activiteiten te ondernemen. Er ligt een mooi terras waar het heerlijk toeven is in het zonnetje en we kunnen meehelpen in de pas aangelegde moestuin. Een duidelijke meerwaarde voor de bewoners van de beide afdelingen. Het project is tot stand gekomen mede dank zij de geheel vrijwillige bijdrage van vele medewerkers en Antwan Thomassen van Thomassen Totaal Onderhoud.