Meyer Beheer opent zijn 50 horecazaken rond/in Breda per 1 juni 2020

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-05-2020 | Gewijzigd op: 01-05-2020

Horecazaken in en rond Breda per 1 juni weer open 
Laurens Meyer, de man achter  de Horeca Exploitatie  Vastgoed bedrijf [zie artikel hieronder] staat op scherp om per 1 juni 2020 zijn zaken, merendeels in en rond Breda gevestigd, te openen. Het is een reactie van de 60-jarige, eigengereide/eigenzinnige [zoals horecabazen vaker bekend staan], maar zeker succesvolle ondernenemer, met 50 zaken en 2.000 personeelsleden, tegen de strenge Coronamaatregelen.
Zijn besluit volgt op een dringende online-petitie die hij samen met collegae horeca-ondermemers richtte aan het kabinet om snel geld  ['volledige schadeloosstelling en een aangepaste noodregeling'] beschikbaar te stellen aan de noodlijdende  horecasector.
Laurens Meyer en zijn collega's beheren gezamenlijk  400 horecabedrijven.
'Bewijs dat het virus in de buitenlucht overgaat bestrijdt Meyer, die in het artikel  zegt dat de terrassen zeker weer open kunnen'. Maar Meyer zegt ook dat in de horeca die anderhalve meter niet werkt.
 
Het artikel in het AD/BD over de horeca-ondernemer vastgoedbaas Laurens
Meyer uit EttenLeur, die zijn 50 zaken per 1 juni 2020 weer gaat openen.


© brabants dagblad, 01052020Bericht van 20 april 2020: Het Horeca Exploitatie en Vastgoed bedrijf  Meyer uit Etten Leur neent restaurant De Pettelaar over.
 
.
Restaurant De Pettelaar
op de Pettelaarsche Schans was vanaf 2010-2019
een Croy zaak.

f
oto © paul kriele,
31 mei 2008.

Het grote Horeca Expoitatie en Vastgoed bedrijf Meyer Beheer uit Etten Leur gaat restaurant De Pettelaar van Croy op de Pettelaarse Schans voortzetten. Naast een nieuwe zaak in Den Bosch krijgt de horecaformule Moeke ook een vestiging in Nijmegen [voorheen Grand Café Liz aan de Lentse Plas].Ook in Scheveningen werd een horecazaak overgenomen..

Meyer Beheer is een grote onderneming met 18 zaken buiten en bijna even zoveel horecazaken in Breda.  Die zaken zijn verschillend van opzet. Van  traditioneele café, of biljartcafé via restaurant tot uitgaanstent. Namen zoals Moeke en de Graanbeurs zijn erg vermaard in Breda maar ook  Gold en  Sam Sam  en meer van dergelijke vondsten Zijn goed lopenfr etablissrmenten.
 Restaurant De Pettelaar stond vanaf voorjaar  2010  tot maart 2019 onder beheer van Croy uit Aarle Rixtel en  was in mei 2008  eigendom van Amstelrode Vastgoed/Groenwoud geworden.
Het pand was van origine een boerderij van de Olderaans en heeft al heel wat bestemmingen gehad, zoals een Frans restaurant en een zaak met een Chinees /Japanse formule. Aanvankelijk was het een pannenkoekenrestaurant voordat in1984 Michel Teulings 'De Boerderij' als restaurant ging exploiteren. 
.
 

Terug naar boven