Voorproefje op botentocht 'Bosch Parade'

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-03-2013 | Gewijzigd op: 18-03-2013
Op woensdag 27 maart laten enkele kunstenaars een  voorproefje zien van de 'Bosch Parade', de  botentocht die in juni over de Aa trekt. Dat gebeurt in het  Café in het Artuarium op het voormalige GZG-terrein. [zie route vanaf inrit parkeergarage Tolbrug).
De organisatie is ook nog op zoek naar helpende handen, zoals peddelaars en zwemmers, die de kunstzinnig uitgevoerde boten willen begeleiden. ook zijn van harte welkom: vrijwilligers die timmer- en schilderwerk, het maken van kostuums en rekwisieten, op zich willen nemen.
maar ook mensen die zwemmend of peddelend helpen de vaartuigen door het water voort te bewegen


Bosch Parade
Bosch Parade is een kunstzinnige tocht over de Aa. De projecten zijn geïnspireerd op het werk en leven van Jheronimus Bosch. Beeldende kunstenaars, theatermakers, choreografen en dansers, componisten en muzikanten, ontwerpers en architecten, werken samen met Bossche vrijwilligers. Afgelopen jaren gebeurde dat met koren, een fanfare, een duikvereniging, een dansschool, vuilnismannen, schoolkinderen, bodybuilders en ad hoc samengestelde groepen.
Data en route
De data van Bosch Parade die over de rivier de Aa [ Watertoren tot aan de Citadel] vaart  zijn op donderdag 13 juni 20.00 uur, zaterdag 15 juni 17.00 uur en zondag 16 juni 15.00 uur. Voor meer informatie: www.boschparade.nl