Visagist Mari van de Ven nu ook auteur

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-10-2004 De recent nog in Den Bosch woonachtige, maar van oorsprong in Nistelrode geboren, visagist/kapper en tv-ster Mari van de Ven gaf vrijdag 15 oktober 2004 een boekpresentatie in de Amsterdamse uitgaansgelegenheid Panama.

In 'Mari en de Magi van schoonheid' geeft de visagist/coiffeur en tv-ster aan de hand van voorbeelden van bekende vips en 'gewone' Nederlanders adviezen over gezichtsbehandeling [make-up shapen, kapsels/haarverf etc.]. Ook brengt Mari vele metamorfoses in beeld. Maar het is beslist geen biografie, laat staan een auto-biografie.. Dat komt misschien ! nog wel eens.

Eenvoudig begonnen en tot een ster gerezen visagist/coiffeur Mari van de Ven.

foto © Jim Plasman.
Een signeersessie bij boekhandel Heinen.
foto's © gerard monté, 16 december 2004  

De in Nistelrode geboren Van de Ven heeft lange tijd in Den Bosch gewoond, de plaats waar hij ook als aankomend kapper bij kapsalon Guillaume op het Hinthamereinde 64, tegenwoordig Bettonviel, begon.

Tegenwoordig verkeert de in Amsterdam wonende tv-ster door zakelijke contracten voor magazines [Margriet, Cosmopolitan,Viva] en tv-shows vaak in het buitenland [Zuid-Amerika]. In maart 2001 opende hij op Kerkstraat 75 een metamorfose-shop. Het was een vestiging in de keten van Rob Peetman die in het Westen foto-modezaken en Hair en make-upzaken exploiteert. De boekpresentatie is opgezet door uitgeverij Tirion in het bekende Amsterdamse uitgaanscentrum Panama aan de Oostelijke Handelskade.