Rotary knapt fietsenhok Pastoraal Uitzendbureau op

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-06-2010 | Gewijzigd op: 29-06-2010
Op dinsdag 29 juni 2010 gaat de Rotary ’s-Hertogenbosch West de fietsenwerkplaats van het Pastoraal Uitzendbureau (PUB) aan de Buitendijk opknappen. Ze helpen daar de vrijwilligers en cliënten van het PUB bij hun werkzaamheden. Ook wordt de verbouwing van de kantine en de rookvrije ruimte afgewerkt.
Ter aandenken aan de samenwerking schenkt de Rotary de PUB een richttafel voor spaken.

Pastoraal Uitzendbureau
Het  Pastoraal Uitzendbureau  organiseert dagbesteding in drie projecten, groen-, fiets- en veegproject. Het PUB werkt voor en met mensen die verslaafd, dak- of thuisloos zijn of zijn geweest, en/of meervoudige problematiek hebben en vaak ver van de betaalde arbeidsmarkt afstaan. In de dagbestedingprojecten zijn de contacten en ontmoeting minstens zo belangrijk als het werk (productie).

Hans de Kinderen van Rotary ’s-Hertogenbosch West: “Om op ideeën te komen wat wij voor ’s-Hertogenbosch kunnen doen kregen we via Jan de Rond van 'Mooi zo Goed zo' een twintigtal suggesties, waar wij er vier van hebben uitgekozen: fietsenwerkplaats Pastoraal Uitzendbureau, Grand Café Oosterhof, Lunchcafé In de roos Zudierparkweg en de Eendenkooi in Maaspoort.