Claessen, Wim

Wim Claessen was de directeur van het festival de Boulevard, oorspronkelijk Festival of Broken Dreams,maar niet de initiatiefnemer.

Momenteel is hij initiatiefnemer en directeur van Circo Circolo een tweejaarlijkscircusfestival op het Landgoed De Vledder in Liempde.

Claessen was, voordat hij in Den Bosch festivaledirecteur werd, directeur van Bosse Nova en in Almere, directeur Jeugd van het theaterfestival Almere en daarvoor voorzitter van Pink Pop.

Laatste artikelen binnen de categorie Claessen, Wim:

Frans lintje voor Wim Claessen

Frans lintje voor Wim Claessen

Gepubliceerd op: 23-10-2010 | Gewijzigd op: 23-10-2010
ormalig directeur van het Theaterfestival Boulevard Wim Claessen kreeg bij de start van Circo Circolo vrijdagavond 22 oktober 2010 in Liempde een Franse onderscheiding opgespeld. Die erkenning en eer werd de in Vught woonachtige Claessen toebedeeld vanwege zijn verdienste voor het circus, met name voor Franse circus-theatergroepen.
Lees meer
Wim Claessen tot officier geridderd

Wim Claessen tot officier geridderd

Gepubliceerd op: 25-11-2004 | Gewijzigd op: 0
De van Bosse Nova vertrekkende Wim Claessen kreeg vanmiddag in het Vughtse stadhuis van burgemeester Jan de Groot de versierselen opgespeld behorend bij de koninklijke Onderscheiding van Officier in de Orde van Oranje Nassau. Deze eervolle ridderorde heeft Claessen verdiend -zoals het bericht luidt - vanwege '…zijn verdienste op het snijvlak van sociale en culturele activiteiten
Lees meer