BAI's lezingen voortaan ook online: Sjors de Vries is de eerste

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-02-2015 | Gewijzigd op: 05-02-2015
Het BAi, het Bosch Architectuur Initiatief, stelt voortaan haar lezingen ook online beschikbaar. De eerste is die van Sjors de Vries*, die in januari de aftrap had op de Niewjaarsborrel van de BAi.

Sjors de Vries* van bureau RUIMTEVOLK.

Sjors de Vries (1976) is initiatiefnemer en directeur van RUIMTEVOLK en werkt vanuit zijn eigen ‘Bureau voor stads- en dorpsvernieuwing’ (BSDV) aan projecten op het snijvlak van stedelijke ontwikkeling, wonen en ruimtelijk beleid.
In 2007 nam Sjors het initiatief voor een nieuw platform voor professionals die geloven dat een vernieuwende ruimtelijke ordening een bijdrage kan leveren aan duurzame antwoorden op de maatschappelijk opgaven van vandaag en morgen’. Anno 2015 is RUIMTEVOLK uitgegroeid tot een vooraanstaand inspiratieplatform en multidisciplinaire werkplaats voor stedelijke en regionale vraagstukken.

Op de nieuwsjaarsborrel van het BAi werd afscheid genomen van Geert Snijders en van Francesca Altavilla, die zich vele jaren voor het BAi ingezet, als bestuurslid en projectleider prijsvraag en excursie.

zie voor meer info de site van BAI