Architectuur Initiatief daagt burgers uit met plannen/visie/ te komen

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-09-2020 | Gewijzigd op: 24-09-2020
Het Bosch Architectuur initiatief wil onafhankelijk, vanuit het vakgebied, bijdragen aan toekomstscenario’s voor ’s-Hertogenbosch en de regio.Daarom roepen we onder de noemer 'Geef de stad vorm' liefhebbers en vakgenoten op om hun referenties, foto’s en columns te delen met ons. Heb je een spraakmakende visie of inspirerend plan, stuur het in! Bestaande of nieuwe plannen, van jezelf of van anderen. Met thema’s als verdichting, openbare ruimte, duurzaamheid, sociale duurzaamheid, sociale veiligheid, bereikbaarheid, inclusiviteit – deel het! Zo bouwen we samen een inspiratiebank met projecten die bijdragen aan de vormgeving van onze regio. En blijven we het gesprek erover voeren.

Er zijn drie categorieën.
1.REFERENTIES Stuur je eigen (zelfgemaakte) foto’s, beschrijvingen of een link naar artikelen van bestaande projecten – van jezelf of van anderen, gebouwd of nooit gebouwd, in binnen- en buitenland, met een beknopte motivatie waarom dit voor ‘s-Hertogenbosch een goede referentie zou zijn.
2. FOTO’S Stuur een foto of fotoserie van wat jij als woonkwaliteit of kwaliteit van de leefomgeving in de Bossche regio ziet, met een beknopte motivatie of titel. Het gaat hierbij om de kwaliteit en sfeer van de foto.
3.COLUMN Schrijf een kritische, humoristische of utopische column over jouw visie op (de toekomstige) woonkwaliteit of kwaliteit van de leefomgeving.
Zie voor meer info en contact: Inspiratiebank BAI