De Slegte gaat definitief naar locatie Heinen in de Kerkstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-05-2013 | Gewijzigd op: 14-05-2013
De ramsjzaak van De Slegte in de Vughterstraat, verhuist definitief naar de boekhandel voorheen Adr. Heinen tegenwoordig Selexyz. Nu is de locatie Vughterstraat 26 een paar honderd vierkante meter groter dan die van Heinen in de Kerkstraat, maar een zakeman die thuis is de boekenbranche, beseft dat ´de Kerkstraat´ hét punt is om zich daar te -blijven- vestigen.
De verhuizing staat deze zomer [juli of augustus]¨gepland, aldus de filiaalbeheerder van De Slegte in Den Bosch.

Frappant is dat eigenaar Paul Dumas van de winkelcombinatie ProCures, waar Heinen-Selexyz toen onder kwam te vallen, in een interview in het Brabants Dagblad [4-12-2012] nog aangaf dat ´de Kerkstraat voor hem te klein was.
 
Boven: De Slegte op Vughterstraat 26 gaat daar weg. Het pand staat sedert 13 mei 2013 te huur. Boekhandel Selexyz, voorheen Adr. Heinen, die vanaf zomer 2013 ook De Slegte huisvesting gaat  bieden.  
foto's © paul kriele, 30 maart 2012 en 14 mei 2013..

Verontwaardigde André Stikkers van Heinen...
Op de publicatie van ons voorgaande artikel  ´ Knoop doorgehakt : De Slegte gaat naar Heinen Kerkstraat dd. 15-11- 2012 reageerde toen de filiaaleider van Adr.Heinen-Selexyz André Stikkers verontwaardigd, omdat Bastion Oranje toen al !publiceerde over een samenvoeging, waarvan Stikkers zei ´van niets te weten...´. 
*Fusie locaties van De Slegte met Heinen : Wie spreekt de waarheid..?
André Stikkers laat,-na publicatie van dit bericht weten, dat hij in het gesprek met Bastion Oranje heeft aangegeven 'van niets te weten'. Daarop kreeg de redactie van Joep Persoons de informatie dat voorjaar 2013 De Slegte bij Heinen/Selexyz intrekt ['wat me heel moeilijk lijkt,' zei Joep Persoons] 'Maar de Kerkstraat is nu eenmaal hét punt.'

Momenteel is André Stikkers met vakantie.