Boekhandel Heinen verder olv b.l. André Stikkers

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-02-2014 | Gewijzigd op: 01-03-2014
Update van bericht van 19 februari 2014: Heinen komt terug.
Bedrijfsleider André Stikkers opent website voor steun aan terugkeer Boekhandel Adr. Heinen  www.polaregaatdoor.nl

De openingsregel van www.polaregaatdoor.nl
Beste boekenliefhebber,
Polare gaat door! Of beter gezegd, de lokale boekwinkels gaan door. De vestigingen zullen namelijk per stuk of per groep worden verkocht om zo zelfstandig een doorstart te kunnen maken. Het mooie is dat jij daarbij kunt helpen!Bericht Oorspronkelijke BoekhandeI Adr.Heinen wordt voortgezet.dd. 19 februari 2014. 
Boekhandel Adr. Heinen, die eerst de naam Selexyz kreeg en daarop, in combinatie met De Slegte, Polare, zal waarschijnlijk worden voortgezet olv de huidige bedrijfsleider André Stikkers.
De voormalige eigenaren, Ad Heinen en Ton Meulman, zijn bezig  met de aankoop van de zaak. Dat  initiatief loopt ook elders met enkele vestigingen van Polare in het land, nu het er naar uitziet dat er geen belangstelling bestaat voor overname van de failliete keten Polare, die in de schulden verkeert. Maar ook geen steun krijgt van het Centraal Boekhuis en uitgevers.
Vanmorgen, woensdag  19februari 2014 is de boekwinkel in de Kerkstraat weer open gegaan, maar dat was  alleen bedoeld om de voorraad te verkopen.
Heinen in de Kerkstraat
Nog steeds een uithangbord met daarop Adr. Heinenen. Mogelijk kan dat gecontinueerd worden
.

foto © paul kriele, 19 februari 2014.

Stikkers is met de twee voormalige eigenaren bezig op zoek naar geldschieters om in  de vorm van een fundraising de historische zaak [zonder een ramsjafdeling] voort  te kunnen zetten, zo informeert ons Ton Meulman.

.