Boekhandel Adr. Heinen gered

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-03-2014 | Gewijzigd op: 15-03-2014
Op de voor-opening van de Literaire Manifestatie in het Bestuurscentrum was vanavond, 14 maart 2104, de eerste spreker de vestigingsmanager André Stikkers voorheen van Polare. Stikkers deelde mee, dat Heinen in principe is gered.  Stikkers kreeg al donderdag 13 maart groen licht van de curator, zo zei hij tegen de gasten die voor een samenkomst met een hapje in het Bestuurscentrum bijeen waren, alvorens naar het TheateradParade te gaan om daar vanaf 20.00 uur   vier schrijvers te aanhoren: Cees Nooteboom, Jelle Brandt Corstius, Mirjam Rotenschreich en presentator Abdelkader Benali.
Elders meer daarover.
De nieuwe eigenaar van boekhandel Adr. Heinen, André Stikkers, die dankzij steun de zaak weer op poten kan zetten.

foto © paul kriele, 14 maart 2014.

Het moment is daar dat we na tien jaar een zelfstandige, middel grote boekenzaak Adr. Heinen  b.v.  terug hebben, aldus Stikkers, die sprak over de slechtste  Boekenweek ooit. 
Boekhandel Adr. Heinen- ook de naam is terug- gaat nog eerst even twee weken[v/a/  dicht om alles te ordenen en  te herinrichten.
Adr.Heinen die met steun van  Ad Heinen, Ton Meulman , Jan van der Putten en Frank Tibosch weer een 'doorstart' kan maken, begint , na de heropening -op 31 maart 2014 -met een voucheractie. Men kan die steun-, of betaalbon bewaren of later -eventueel-  inwisselen voor een boek.