Nieuwe cd 'Zeezicht' van Rob de Klerk

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-07-2010 | Gewijzigd op: 22-07-2010
Rob de Klerk, die als jongen van 12 van zijn eigen spaarcenten een gitaar kocht. Muziek heeft er bij hem altijd ingezeten. Cover van De Klerks nieuwe cd 'Zeezicht'.

Rob de Klerk brengt in augustus 2010 een nieuwe cd  'Zeezicht' uit.  De Klerk is altijd een verwoed  muziekspeler [piano, gitaar en mondharmonica]  geweest. Later is hij eigen teksten en arrangementen gaan schrijven. Zelfs was er een periode dat hij voor publiek optrad.
Intussen staat van de musicus, die door gezondheidsproblemen het wat rustiger aan is gaan doen, na zijn tiende  [in 2009] nu dus de elfde cd op stapel. Wel staan er nog huiskameroptredens in het verschiet, wat hij vaak doet samen met Gabriela Martins Braga, met wie hij Portugese fado's ten gehore brengt.
En in tehuizen treedt Rob, samen met Maria Aldus, ook nog op met een luisterliedjesprogramma.
In zijn composities kun je de muziek herkennen van Leonard Cohen of Herman van Veen van wie De Klerk een groot bewonderaar is. 

Van de in 1952 geboren Rob de Klerk zijn diens albums niet in de winkel te koop, maar liefhebbers kunnen zijn muziek downloaden via www.robdeklerk.nl
Ook via youtube en via 123video.nl is volop werk van hem te beluisteren.