Geen files bij De Fijnproever ivm gratis 'beste' friet

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-04-2014 Volle bak bij De Fijnproever op een middagje gratis 'friet met '.. Doordat de Fijnproever op Hinthamerstraat 163 deze week door Frietopia werd uitgeroepen tot het cafetaria met de beste friet van Nederland, verstrekte de zaak op vrijdagmiddag 18 april 2014 tussen 14.00- 16.00 uur gratis friet met mayonaise. Het gevolg: Een kleine file en volle terrassen, maar geen overstelpende drukte. Dat viel nogal mee.

-Links: Een kleine file en een vol terras bij De Fijnproever in de Hinthamerstraat doordat er vrijdagmiddag18 april gratis friet werd verstrekt.
-Rechts boven: Alex en zijn mannen die de drukte nog wel aan kunnen. Links op de foto TV73 met Nol Roos
.

foto's © henk engel, 18 april 2014.

Bericht  De Fijnproever uitgeroepen door Frietopia als cafetaria met de beste friet.. dd. 11 april 2014.
Gisteren 10 april 2014 is cafetaria De Fijnproever in de Hinthamerstraat 163 door Frietopia [  http://www.frietopia.nl/  ] uitgeroepen tot de beste Friettent van Nederland. Die eerste plek deelt het cafetaria met 
• Frituur Martin Zwerts (Eindhoven)
• Manneke Pis Vredenburg (Utrecht) .
Het personeel van De Fijnproever: Gino Bart en Kevin olv Alex Lubbers schept  vrijdag 17 april gratis friet met mayonaise. 
Hun geheim ..? : goed frituurvet, goede aardappels en in de goede temperatuur voorbakken en dan afbakken.  

Cafetaria De Fijnproever
in de Hinthamerstraat.


foto © paul kriele, 9 april 2014. 

De deelprijs voor beste friet gaat tevens naar Manneken Pis Vredenburg. In de categorie beste sfeer valt dit jaar Cafetaria Rikken (Breedeweg) weer in de prijzen!


Terug naar boven