November music 2006 in Bossche binnenstad

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-11-2006 In de maand november [de 19e] speelt zich het festival November Music zich op diverse lokaties in de binnenstad af. Uiteenlopende muziekgenres komen dan op padia verdeeld over een muziekroute aan bod. Deelnemers zijn de Toonzaal, Galerie Hüsstege, Bestuurscentrum, Noordbrabants Museum, Galerie Achter de Kan, de Bieb, TheateradParade, SM's, Artis en de Verkadefabriek.

Hierboven: de Artist Building Transmissions van het gelijknamige multimediacollectief met Kris Delacourt, Nico Dockx en Peter Verwimp in de grote fabriekshal van Artis/ W2. Johannes Westendorp en medewerkers met 'Tijdwerk' een performance die zich in het SM's afspeelde. De Bosschenaar Westendorp staat bekend om zijn constructies van instrumenten uit obejecten die erg kwetsbaar zijn.
-Boven rechts: Het Thelema trio met oud-studenten van het Gents conservatorium, die een uitvoering haden in Galerie Achter de Kan met Marco Antonio Mazzini klarinetten, Ward de Vleeschhouwer piano en Peter Verdonck saxofoons. Willem Jeths leidde de interviews in goede banen.
-Boven: Op de linker foto: de componiste - de Tilburgse -Nicoline Soeters, luistert naar de uitvoering.

-Rechts: Wave fields synthesis ofwel 'de 200 speakers experience' door de Wetten van Keppler in de Verkadefabriek.  


foto's © gerard monté, 19 november 2006.
 


-Hierboven: Een inleiding door de Tilburgse componist Joost van de Goor.
-Boven rechts: Frederick Croene speelt aan de piano een compositie van Joost van de Goor.

-Rechts: Koor Ad Parnassum loopt in het Bestuurscentrum al zingend naar voren.Gezien vanaf de straat Achter het Stadhuis


foto's © gerard monté, 19 november 2006.

 

In de Bibliotheek: 'Conduction III' met Bart van Dongen: 'Jongeren met lef' maakten muziek olv Bart van Dongen in de Openbare Bibliotheek

foto's © gerard monté, 19 november 2006.Terug naar boven