KamerklankenLaatste artikelen binnen de categorie Kamerklanken:

Extra Kamermuziekconcert in Kapel JB-ziekenhuis

Extra Kamermuziekconcert in Kapel JB-ziekenhuis

Gepubliceerd op: 25-10-2011 | Gewijzigd op: 25-10-2011
Op zondag 20 november geeft de 'Vrienden Kamermuziek 's-Hertogenbosch' een extra concert in de kapel van het Jeroen Boschziekenhuis. Dan spelen Veronika Burger mezzo-soprraan, Antoinette Lohman viool en Elly van Munster luit. Het thema is, gezien de naderende winter, 'geborgenheid'.
Lees meer
Kamermuziek in Bossche huiskamers

Kamermuziek in Bossche huiskamers

Gepubliceerd op: 08-08-2010 | Gewijzigd op: 08-08-2010
Zondagmiddag 12 september 2010 [tijdens Bourgondisch 's-Hertogenbosch] worden de allermooiste woonkamers in de binnenstad omgetoverd tot kleine concertzaaltjes op de achtste editie van het Festival Kamerklanken. 'Het is kamermuziek in de omgeving waarvoor zij oorspronkelijk is bedoeld,' zegt artistiek leider Céleste Zewald, klarinettiste in onder meer het Brabants Orkest en docente aan het Utrechts Conservatorium en het Prins Claus Conservatorium in Groningen.
Lees meer
Frivole Kamermuziek in het bisschoppelijk paleis

Frivole Kamermuziek in het bisschoppelijk paleis

Gepubliceerd op: 17-06-2007 | Gewijzigd op: 0
Kamermuziek In het bisschoppelijk paleis met musici van het Brabants Blaaskwintet. Alleen Bisschop Hurkmans gaf er bij zijn welkom de kwalificatie 'frivool' aan.
Lees meer
Kamerklanken in Bossche huiskamers,  juni 2006

Kamerklanken in Bossche huiskamers, juni 2006

Gepubliceerd op: 19-06-2006 | Gewijzigd op: 0
Zondag 18 juni 2006 waren er in 17 huiskamers concerten te beluisteren onder het motto Kamerklanken. Tot de musici behoorden o.a. trio To be sung [Fie Schouten, Eva van de Poll en de sopraan Elisa Roep] en het trio Oleg Fateev uit Moldavië, de violiste Lisa Jacobs en de pianiste Helena Basilova.
Lees meer