BVP: Eerst in discussie over Winterparadijs /Nu toch leges teruggeven

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-01-2018 | Gewijzigd op: 31-01-2018
Fractieleider Nol Roos van BVP. 

foto © christel pennings, juli 2014.
 

Nol Roos van de Bossche Volkspartij liet in de raadsvergadering van 30 januari 2018 zijn 'heen en weer beleid' en daarmee zijn inconsequentie nog eens zien. 

 Roos wil, na het succes van Winterland op de Parade, dat de gemeent aan de organisatie, kermisexploitant Nicole Vermolen, de legeskosten van  €11.000  kwijt scheldt.
Eerst was Roos  nog tegen een kermisachtig Winterparadijs [zie bericht hieronder], maar nu alles positief én met succes, ook voor het tv-station [073] van deze politicus die er dagelijks opnamen maakte, is verlopen, is zijn houding omgedraaid.
Maar Roos' voorstel werd door een meerderheid in de raad weggewimpeld.


tBericht van 20 september 2016: Bossche Volkspartij twijfelt aan opzet/kosten Winterparadijs
De Bossche Volkspartij, BVP gaat niet zomaar accoord dat burgemeester Rombouts eigenhandig alsnog een potje van € 19.000 heeft gevonden waaruit hij het Winterparadijs subsidie wil verlenen. De BVP wil daarover in de raad  alsnog een discussie om  ook de mening van de andere parijen te horen. Daartoe heeft zij voor de raadsvergadering van 20 september 2016 een motie ingediend. Dan kan bezien worden of er een meerderheid voor die extra subsidie bestaat. Bovendien, zegt de BVP '..zijn er wellicht andere partijen die in het jaarlijkse winterevenement iets te bieden hebben.