Opening Winterparadijs: zaterdag 1 uur

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-12-2010 | Gewijzigd op: 17-12-2010
Op zaterdag 18 december start burgemeester Rombouts om 13.00 uur op de Parade het Bosch Winterparadijs door één van de luiken van de Adventskalender te openen.
Vervolgens wordt een bijzonder vuurbad ontstoken en het terras met verwarmde bakken uitgeprobeerd. Stadschroniqueur Eric Alink blikt daarna vanuit de Adventskalender terug op het voorbije jaar.

Voorafgaand aan de opening bespeelt stadsbeiaardier Joost van Balkom vanaf 12.00 uur het carillon van de Sint Janstoren en geven de Stadspijpers om ha;f één een openingsconcert.
Na de opening nemen DJ's van de Dutch Party Crew het podium even over om in de middag te worden afgelost door de koren Zilver, de Bossche Jankers en de Duketown Barbershopsingers.

Op de Parade zijn naast de Adventskalender en de vuurinstallaties diverse kermisattracties en horecafaciliteiten te vinden. Het Bosch Winterparadijs is tevens uitvalsbasis voor de 1001 Smaken Route en diverse activiteiten van de Kring ’s-Hertogenbosch.Meer informatie: www.boschwinterparadijs.nl