Vierde Editie Bosch Winterparadijs

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-10-2013 | Gewijzigd op: 05-12-2013
Het jaarlijkse Winterparadijs staat van zaterdag 14 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 [Driekoningen] op de Parade. Daar zijn ook weer Joris Linssen met zijn kerstboomwensen, een ijsbaan en de adventeskalender te zien en te beleven.  
In de kalender verzorgen Bossche verenigingen en gezelschappen verrassende optredens. Verwacht worden Bossche koren, harmonieën en fanfares, singer-songwriters en andere muziekgezelschappen. Dit jaar is er door de verlate financiering geen kerstmarkt. Bijzondere gasten zijn wel Karin Bloemen, die met Joris Linsen de kerstboom 'ontsteekt'
en optredens van de Kleinkeidner .

Winterse sfeer op de Parade. foto's © ben nienhuis 2012.

De IJsbaan
Op veler verzoek is er ook weer een ijsbaan. Overdag kunnen kinderen tot 12 jaar daar krabbelen of rondjes draaien. Dit jaar zal er geen kerstmarkt plaatsvinden zoals voorgaande jaren.

Joris' Kerstboom
Op zondag 22 december wordt Joris Kerstboom onthuld. Tijdens het Winterparadijs worden opnames gemaakt voor het programma Joris’ Kerstboom van de NCRV.
Het Bosch Winterparadijs is dagelijks geopend van 12:00 tot 19:00 uur.
Tijdens het Winterparadijs gaat er ook weer een kerststallenroute van start langs vensters en etalages, waar individuelen,  winkeliers of galeriehouders een kerststal hebben neergezet.
Deze minieme stal is bij de Fleurist te zien in de Hinthamerstraat.


foto © paul kriele, 5 december 2013.

Nadere info www.boschwinterparadijs.nl of info@boschwinterparadijs.nl




Terug naar boven