Nieuwe editie Moerasdraak vanaf Zuidwal

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-05-2006 Onderdelen van de nieuwe editie Moerasdraak -op zondag 21 mei 2006 -zijn Nordic Walking en hardlopen Toeschouwers kunnen op de Zuidwal e.o. ook nog genieten van diverse spelen, roofvogelshow en muziek.
 
Onderdelen van de nieuwe editie Moerasdraak -op zondag 21 mei 2006 -zijn Nordic Walking en hardlopen Toeschouwers kunnen op de Zuidwal e.o. ook nog genieten van diverse spelen, roofvogelshow en muziek.

Nordic Walking en hardlopen en daarnaast nog vestingspelen zijn wat onderdelen van de 3e editie van de Moerasdraak van zondag 21 mei 2006. Dit door gemeente en de stichting Vestingwerken opgezet evenement speelt zich vanaf 13.00 uur af in Het Bossche Broek. De Zuidwal is de centrale plaats voor start, finish en diverse spelmomenten, zoals demonstratielessen Nordic Walking, theater- en muziekoptredens, roofvogelshows en tokkelen vanaf de vestingmuur.
Startbewijzen [waaraan de kans op een helivlucht is gekoppeld] zijn te verkrijgen bij Runnersworld en de VVV, of zondag 21 mei vanaf 13.00 uur bij het verkooppunt op de Zuidwal.  

Info via: www.vestingwerken.nl/moerasdraak.