Eendaags filmfestival Verkadefabriek

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-09-2005 Vrijdag 16 september 2005 traden Bossche filmers voor het voetlicht. Dat eendaags festival vond plaats in de Verkadefabriek waar acht filmers hun werk vertoonden. De deelnemers waren: Helmut Boeijen, Sjaak Langenberg, Theo van den Aker, Ruut van der Beele, Jan Heuves, Ingrid van den Boogaard, Frank van Osch en Marie José van der Linden.

overzicht van de zaal in de Verkadefabriek.
Ilona van Heeckeren, programmeur.


foto's © gerard monté, 16 september 2005.
-Frank van Osch met twee fragmenten van 'Fighting Aids', een film over Aids in Zambia. De foto is een zaalopname. Deze film werd eerder voor de KRO vertoond.

-Rechts:  Filmproducer Ingrid van den Boogaard
foto's © gerard monté, 16 september 2005.
 

 
.


Boven: Filmfragmenten[zaalopnamen] van Ruut van der Beele 'Solofobie'. Ruut van der Beele was zelf niet aanwezig. 
Rechts: Bossche filmproducent Helmut Boeijen
.
-foto's © gerard monté, 16 september 2005.

 
-Links en hierboven: Jan Heuves maakte een jeugd-televisiefilm 'Koekeoere' voor de Schooltelevisie Aflevering 299 'Cowboys en girls'.

foto's © gerard monté, 16 september 2005.
 

Helmut Boeijen was op het festival aanwezig met zijn film [onder]: It's just a band die betrekking heeft op de Ierse band The Frames. De film werd in maart 2005 vertoond voor de VPRO-tv.  

Boven: Van Marie José van der Linden [niet aanwezig] werd Radio Umanak vertoond, een film die draait om een meisje van 13 dat stiekem naar de radio luistert.
Rechts: 'De uitbreiding van polder Mastenbroek' is de titel die Sjaak Langenberg en Theo van den Aker aan hun productie gaven.foto's © gerard monté, 16 september 2005.

 Terug naar boven