Ruzies en vechtpartijtjes in Carnavalsweekeind 2011

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-03-2011 | Gewijzigd op: 06-03-2011
De politie meldt over het zaterdags carnavalsverloop met enkele ongeregeldheden met enkele incidenten.


-Een 23-jarige Bosschenaar is zaterdagavond omstreeks 21.00 uur aangehouden op de Parade. De man had een portier van een café bedreigd met de dood. De Bosschenaar werd overgebracht naar het bureau. 
- Zaterdagavond werd om half elf een 21-jarige Amsterdammer aangehouden. Hij had even daarvoor in een café aan de Torenstraat een 67-jarige Bossche vrouw geslagen. De man werd voor verhoor ingesloten.
-De politie heeft zaterdagavond tegen kwart voor twaalf een 24-jarige Waalwijkse aangehouden in de Sint Josephstraat. De vrouw had in een uitgaansgelegenheid een 25-jarige vrouw uit Rosmalen met een glas verwond. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. 
Een ambulance moet zich met sirene door het krappe Ridderstraatje wringen.
foto © paul kriele, 6 maart 2011/16,00 uur.

Carnavalszondag 6 maart 2011
- Zondagochtend is rond 00.45 uur een 22-jarige man uit Maarssen aangehouden. Hij had in een café aan de Markt een 24-jarige Bosschenaar verwond door een glas in zijn gezicht te gooien. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De verdachte is ingesloten.
- Een 19-jarige man uit Drunen is zondagochtend om 01.30 uur op de Karrenstraat aangehouden voor mishandeling. Er ontstond een opstootje in de rij voor een café. Hierbij heeft de man een 27-jarige vrouw uit Oisterwijk in het gezicht geslagen. De man is overgebracht naar het bureau. 
- Een groep van vijf mannen uit Culemborg (18+ 19 jaar) is zondagochtend rond 02.00 uur aangehouden op de Sint Josephstraat. De mannen, die vanwege overlast door de portier een café waren buitengezet, gingen met hem op de vuist.
Gealarmeerde agenten wisten het gevecht te stoppen. Een andere 18-jarige Culemborger bemoeide zich met de aanhoudingen en werd vervolgens ook aangehouden.