Hi-fi zaak Goosen op Vughterstraat 84-86 gestopt

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-11-2012 | Gewijzigd op: 19-02-2017
Plotseling en onverwacht is de Hi-fi zaak van Joop Goosen op Vughterstraat 84 gestopt.  Joop Gosen heeft met de rechtbank, zo blijkt uit  de uitspraak van 30 augustus 2016, een betalingsregeling getroffen.

Op deze locatie- Vughterstraat 84-86 - hebben Stefan en Herman hun zakelijke activiteiten [van de firma's Hulsen & Salsa] van antiek en meubeliair gecombineerd in een Nostalgische Decemberwinkel.

Goosen is als muziekwinkel precies 106 jaar geleden ontstaan en heette aanvankelijk Goosen & Swagerman. De riante zaak nu een computerwinkel, zat op Vughterstraat 17, naast Harperink, wat overigens familie is van opoe [mevrouw Dora Goosen]. De zaak was breed gesorteerd en was vermaard om zijn assortiment muziek en muziekinstrumenten.
 
Plots heet de Hi-fi zaak van Joop Goosen op Vughterstraat 84 'Nostalgische Decemberwinkel
...'.

foto © paul kriele, 30 november 2012.

Eind jaren 80 verhuisde de muziekwinkel onder de derde generatie -Helma Goosen -naar Vughterstraat 129. Maar stopte ook daar in mei 2007.
Joop Goosen, ook van de derde generatie, is feitelijk steeds zijn eigen weg gegaan, maar zat wel in het vak waarvoor  diens opa als voorbeeld had gestaan. 

De communicatie verloopt moeizaam, zoals we ook zelf  aan Joop hebben bericht. Zelfs op de site gooosenhifi  staat over het stoppen van de winkel niets vermeld, terwijl in het pand in de Vughterstraat Mogelijk dat Joop -passend in het tijdsbeeld - de zaken alleen nog via internet afwikkelt.