Artiest Paul Sinha verwelkomt studenten AVANS met speciale single

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-08-2021 | Gewijzigd op: 30-08-2021

Artiest Paul Sinha verwelkomde vandaag  maandag 30 augustus 2021, bij de terugkeer van de studenten van AVANS in Den Bosch, Breda, Roosendaal en Tilburg voor het nieuwe schooljaar ,  met zij nieuwe single 'Nu Ik Jullie Zie'. De song wordt als anthem [welkom] ingezet voor de 37.000 studenten van de opleidingen van AVANS en de ruim 3300 medewerkers. Ook voor het College van Bestuur komt het nummer en bijhorende clip als een verrassing.
Paul Sinha die speciaal voor de studenten van AVANS de singel 'Nu Ik Jullie Zie' uitbracht. 

Philippe Raets, de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Avans: “Het is in het diepste geheim gemaakt. Ook voor ons een aangename verrassing.Het is voor ons allen een hele pittige periode geweest. Een periode waarin het contact met name online verliep. We weten allemaal dat dit onder andere op het sociale vlak zijn beperkingen heeft. Hoe mooi is het dan om dit bijzondere moment met zijn allen te vieren en dat te vatten in muziek'.
De muziek en de terugkomst op de campus.
Het vrolijke nummer gaat over de ontlading die studenten ervaren wanneer ze eindelijk hun bureau thuis in kunnen ruilen voor de collegezalen. Sinha zegt hierover: "De gezelligheid op school, de sociale contacten, de lessen zelf en zéker ook de feestjes en contactmomenten buiten school om zijn zo belangrijk tijdens je studentenjaren. Eindelijk kan dit weer en dat wil ik graag vieren met deze track!".

Paul Sinha bracht afgelopen jaar zijn album 'Dromen' uit, waarop samenwerkingen staan met onder andere Snelle, Kraantje Pappie en Tabitha.
De tracks ontvingen al miljoenen streams en kregen support van onder andere Radio 538, 100%NL en XITE. 'Nu Ik Jullie Zie' komt uit via Alpha Rec. en is vanaf vandaag overal te streamen.