Broodjes van KLM in verpakking van studenten Avans

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-04-2012 Mocht u na 1 juni 2012 een vliegreis per KLM gaan mee maken en u krijgt enkele sandwiches aangeboden, die zijn dan verpakt in papier met het logo, dat  ontworpen is door studenten van AVANS Hogeschool [Kunstacademie AKV|St.Joost].

De sandwiches van KLM op Europa-vluchten hebben vanaf vrijdag 1 juni een verpakking die vormgegeven is door studenten van de  van Avans Hogeschool.
Dat is het resultaat van de prijsvraag 'Delicious Art', die begin dit jaar door de KLM voor de studenten werd uitgeschreven.
Opdracht was een ontwerp te maken dat culinair, verrassend, inspirerend en energiek is en aansluit bij het Nederlandse karakter van KLM.


Fragment uit het winnende ontwerp van de studenten van  AVANS[KunstakademieAKVISt.Joost] voor KLM-sandwiches.

Silvie Buenen, Tom van der Pijl en Agnes Loonstra van de drie winnende ontwerpen, stappen binnenkort bij de KLM aan boord en kunnen daar dan hun eigen ontwerp bewonderen. De drie designs worden zes maanden getoond op een totaal van vijf miljoen verpakkingen.
De “Delicious Art” verpakkingen zijn te zien aan boord van KLM- en KLM Cityhoppervluchten binnen Europa op vluchten die tussen de 100 en 170 minuten duren. Op vluchten korter dan 100 minuten worden ze tot 9.00 uur ’s ochtends geserveerd.