Introductie AVANS ICT nadert

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-07-2012 De AVANS Hogeschool Den Bosch mag zich verheugen in een stijgende belangstelling van eerste jaars. Zo maakt de ICT-opleiding een groei door van 40 % vergeleken bij 2011: 150 ICT-studenten hebben zich voor het cursusjaar 2012/2013 aangemeld.
Aanleiding van deze constatering was de ontmoeting met twee ICT-docenten, te weten Ger Saris en Jasper van Rosmalen van AVANS, die samen met twee oudere jaars, Rob van Uden uit Schaijk en Sjoerd van der Meer uit Nijmegen een route aan het uitzetten waren. Deze stadswandeling, feitelijk een spel, gaat gepaard met vragen over  Bossche aspecten, zoals straatfiguren, de Binnendieze en monumenten. De wandeling maakt onderdeel uit van de jaarlijkse introductie van de nieuwkomers, die plaats vindt op 30 augustus 2012.
Saris, met Bossche voorouders en Jasper van Rosmalen, op en top Bosschenaar, weten wel van wanten als het om Bossche feiten gaat.Een onderdeel van het spel dat de nieuwkomers op de introductiedag op 30 augustus 2012 krijgen voorgelegd, is de Binnendieze.
Hier staan de ICT-docenten Ger Saris [uiterst rechts] en Jasper van Rosmalen [uiterst links] samen met Rob van Uden uit Schaijk [blauw geruit overhemd] en de Nijmegenaar Sjoerd van der Meer [geel T-shirt] bij de Binnendieze in het Oud Bogaardenstraatje.

foto © paul kriele, 3 juli 2012.