Ontgroening HBO eerste jaars aan de gang

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-08-2013 | Gewijzigd op: 21-08-2013
Studenten van diverse Bossch hogescholen, zoals STOAS, AVANS en Kunstakademie begonnen deze week aan de kennismaking met school, schololeiding en medestudenten. Ook startte de ontgroening in de stad  en de aan de studie gekoppelde programma´s. Dat het kermis was in hun nieuwe studiestad bleek mooi meegenomen..

Eerste jaars van de opleiding MMCD, ook van AVANS, maakten vanb hun ontgroeningsdag een toeristische route en pakten onderweg als kennismaking een worstebroodje bij Bakker van Schijndel. Eerste jaars Bouw en NFRA zochten hun vertier op de kermis, da´s ook een kennismaking...

foto´s ©  paul kiele, 21 augustus 2013.

De ontgroeningsdag van deze AVANS studenten begon met een ontvangst en als eerste programma-onderdeel een rondleiding over de kermis en een fototocht door het centrum, licht docent MMCD Teun Kusters toe, die met collega Anne Schlaepfer de eerste jaars begeleidt.
De dag wordt afgesloten met een Groepscollege op Zonnewende in St. Michielsgestel. Daarna volgt er nog een diner op de campus en een zeskamp. De dag eindigt met een feest.