Burgemeester Rombouts terug van vakantie ivm vliegramp

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-07-2014 | Gewijzigd op: 18-07-2014
Burgemeester Rombouts onderbreekt zijn vakantie en keert terug naar ‘s-Hertogenbosch. Mede namens het College van B&W, de Gemeenteraad en alle inwoners van ’s-Hertogenosch, spreekt burgemeester Rombouts zijn medeleven uit naar de nabestaanden van de slachtoffers van de vliegramp boven Oekraïne: 'Ons land en ook onze gemeente zijn hard getroffen door de vliegtuigramp in de Oekraïne.'
Wethouder Jan Hoskam en.. burgemeester Ton Rombouts die terugkeren van vakantie ivm de vliegramp.


De burgemeester, die vandaag al vanaf zijn vakantieadres de nodige contacten heeft gelegd, gaat samen met wethouder Jan Hoskam de komende dagen een bijdrage leveren voor de aandacht en zorg die gericht zijn op de nabestaanden van de slachtoffers.


Burgemeester Rombouts is naar verwachting morgen, zaterdag 19 juli 2014 in de avond weer terug. 


Condoleanceregister
Vanaf zaterdag 19 juli is vanaf 11.00 uur in het stadhuis en in Perron 3 in Rosmalen een condoleanceregister geopend, dat getekend kan worden ter nagedachtenis van alle slachtoffers van de vliegtuigramp.
Om 11.00 uur tekent loco-burgemeester Hoskam het register in het stadhuis. In Perron 3 zal fractievoorzitter Jos van Son van Rosmalens Belang namens de gemeenteraad het register tekenen.

Beide condoleanceregisters kunnen op zaterdag getekend worden tussen 11.00 en 16.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag zijn de registers te tekenen van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag zijn beide gebouwen gesloten.