Verklaring over functioneren van wethouder Jos van Son

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-03-2016 Jos van Son schrijft : In een verklaring op 18 januari 2016 heb ik u geïnformeerd over mijn gezondheid en de gedeeltelijke hervatting van mijn werkzaamheden. In overleg met mijn collega’s is toen een vervangingsregeling afgesproken tot maart van dit jaar.
Wethouder Jos van Son.

foto © paul kriele,  20 januari 2015.

Het medisch vervolgonderzoek en de resultaten daarvan hebben mij een nieuw vertrouwen gegeven in mijn gezondheid. U begrijpt, dat mijn familie en ik, bijzonder blij zijn met deze resultaten en perspectief. Ik kan u daarom melden dat ik mijn werkzaamheden als wethouder met ingang van heden weer fulltime oppak.
Langs deze weg wil ik iedereen hartelijk danken voor de ontvangen steun en de geboden tijd voor herstel.


De aanvankelijke berichtgeving van Jos van Son over zijn ziekte aan Bastion Oranje :
Misleidende berichtgeving over ziekte Jos van Son
Gepubliceerd op: 17-12-2015   Zie voor volledig artikel: Misleidende Berichtgeving BD

Wethouder van Rosmalens Belang Jos van Son, die na de raadsvergadering van dinsdagavond 15 december 2015 vroegtijdig naar huis, ging lijdt aan een ernstige ziekte: beenmergkanker.
Aan Bastion Oranje meldde hij woensdag 17 december 2015 in de vooravond, dat de dokter hem nog maar 3-6 maaden levensverwachting gaf. Van Son: 'Met mijn gezondheid is het gruwelijk fout. De kanker zit in heel mijn lijf. Het is te ver gevorderd om er met chemo nog iets aan te doen. Ik heb geen perspectief meer. Als de kwaliteit van leven ophoudt, houd ik ook op,' aldus toen van Son.