Live uitzending raadsvergadering op 7 april 2020

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-04-2020 | Gewijzigd op: 03-04-2020
Live uitzending raadsvergadering 3 april 2020 Raad

Op 7 april om 19.00 uur is de raadsvergadering live te volgen via ons YouTube kanaal. U kunt de vergadering ook achteraf bekijken.

De raad besluit over de volgende onderwerpen (of bekijk het volledige overzicht): Restauratie en herbestemming Kruithuis; Beleidsnota Reclame openbare ruimte; Bestemmingsplan Zuiderparkweg; Snelfietsroute Zaltbommel – ’s-Hertogenbosch; Herijking subsidieregelingen basisinfrastructuur sociaal domein; Regionale samenwerking 2021 – 2024. 
Waarschuwing
Een pracht bericht maar,.. hoe kom je nu op you tube met de raadsvergadering. Dat lukt niet eerst moet je op je computer chrome installeren en dan wordt gevraagd een app aan te maken...

Intern ligt het bestuur ook in de war over een nieuw fenomeen:  .livestream uitzendingen van groepsbijeenkosten
Men is niet overstag gegaan om een livestream raadsvergadering te organiseren en wil per see in de raadszaal fysiek gespreid en eventueel met een beperkt aantal raadsleden bijeen komen..! 
Algemeen geberut dit al bij familiebijeenkomsten, zakelijke vergaderingen en uitvaarten  en H.Missen etc.  Den Bosch  loopt  weer achter, vergeleken bij andere steden waaronder Eindhoven.