Wethouder Bert Pauli's kennismakingsdag

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-03-2007 De Bosschenaar Bert Pauli is door de VVD fractie voorgedragen om Roderick van de Mortel, die als burgemeester naar Vught vertrekt, op te volgen in het Bossche College. Pauli was ooit eerder in de politiek actief: van 1982-1990 raadslid en de laatste vier jaar daarvan fractievoorzitter. In het dagelijks leven was de 54-jarige Pauli lid van de Raad van Bestuur[ [inkoop & marketing] bij de Greenery.

'De eerste dag' voor de nieuwe VVD- wethouder Bert Pauli.. Aan de ene kant de dossiers en aan de andere kant een doos met Bossche bollen.

foto ©  paul kriele, 26 maart 2007./`0.00 uur

In de stad bekleedt Pauli enkele bestuursfuncties onder meer bij de theaterfestival de Boulevard [Stichting Bosse Nova] en bij de stichting die onlangs bekend maakte twee jaarlijks een opera à la ‘La Madeira’ te gaan uitvoeren. Ook is Paul vertegenwoordigd bij de Stichting Tophockey 's-Hertogenbosch en Maritiem. Als de geloofsbrieven worden goedgekeurd zal Pauli, die toentertijd met name cultuur als aandachtsgebied heeft, 22 april 2007 worden geïnstalleerd. Maar Cultuur valt al onder wethouder Rodney Weterings [PvdA].Pauli is daarnaast uiteraard een bedrijfsman en iemand met financieel inzicht.  
Pauli's eerste werkdag is op 22 april 2007, wanneer de opvolger voor Roderick van de Mortel in de raadsvergadering wordt geïnstalleerd.