Cd-presentatie Hans - L. Vis -Tervoort

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-05-2005 | Gewijzigd op: 22-12-2010
 Hans Tervoort presenteerde zondagmiddag 21 mei 2005 in de Azijnfabriek zijn nieuwe cd. L.Viskraam, alle 13 vers plus één'. Voor Hans is het zijn eerste cd. Hans Tervoort is in het dagelijks leven free-lance trainer in communicatieve en sociale vaardigheden.|

   
Jeanne Tervoort-Verdonk zorgt voor de reclame rond de cd-verkoop. Voormalig provincievoorlichter Jan Tervoort-  behartigt bij deze gelegenheid de inkomsten.

foto's © marc venrooij, 22 mei 2005.
   
De 41-jarige acteur is breed getalenteerd, maar rock en carnaval vormen tezamen een rode draad bij zijn acteurschap.
Boven: Het publiek werd voorafgaand aan de presentatie opgewarmd door het trio Gold. 
 
De zaal van de Azijnfabriek raakte goed gevuld. Hans Tervoort vindt het een kunst/uitdaging via zijn sketches contact te leggen met zijn publiek.  

 De 41-jarige acteur, muzikant en cabaretier treedt al jaren op met zijn Elvis one-manshow waarin, veel gepraat, veel gezongen en weinig gedanst wordt. Originele Elvisnummers komen er aan bod, zoals ze nu ook op cd staan vastgelegd. Sommige van deze acts zijn in het Bosch vertaald, zoals 'Hotel Centraol', 'Herdershond' en 'Bende eenzaam vannacht'.

-Boven: De popster himself, die in een knusse, maar wel erg warme sfeer, vol overgave een spetterende show weg gaf.
-Rechts boven: de dames van de verkoop..
-Rechts; Het eerste exemplaar van de cd was voor vishandelaar Carlo Gepkes. 

 foto's © marc venrooij, 22 mei 2005.
 
 

De Elvis presentatie zit tussen een persiflage en imitatie in,' zegt Tervoort in een interview in de Bossche Omroep [21 mei 2005].omdat hij niet een echte imitatie van Elvis wil zijn maar als artiest/ cabaretier duidelijk een eigen inbreng in zijn show heeft. 
Een fonkelende show, leuke mensen in een gezellige ambiance. Dat was de zondagmiddag van de 22ste mei 2005 in de Azijnfabriek, waar slappe klets en sterke drank, gelardeerd met veel humor, voor en over het voetlicht rolde.
Verkoop van de cd 'L.Viskraam, alle 13 vers plus één'. [11 euro] onder meer bij : Pieter van Osch, Hans van Liempt en bij sommige café's, zoals de Smidse in de Torenstraat.
Hans Tervoort is ook een van de artiesten die optreedt tijdens het vestingpopconcert op vrijdag 3 juni 2005.

Terug naar boven