Justitie richt zich op Gracia K. en haar financiën

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-09-2022 | Gewijzigd op: 30-09-2022
Justitie richt zich op de financiën van Gracia K. uit Oss
...................
Op 4 mei 2013 huwde Gracia K. uit Oss met de in Den Bosch wonende Faysal L. Dat gebeurde met veel pompaf: zeven  limousines, een heli en een vliegtuigje met een spandoek boven de Markt. Op het stadhuisbordes trad  Glennis Grace op.
Artikel over dat huwelijk op 4 mei 2013 Gracia x Faysal 
foto © paul kriele, 4 mei 2013. 

Justitie onderzoekt de geldstromen van de op dit moment met Klaas Otto in Willemstad wonende Gracia Kr. . Eerstens gaat het om witwassen van verkregen euro’s. Daar verblijft zij verwachting van- naast de twee eerder geboren zoon en dochter van Faysal L. , een baby. De nieuwe commotie rond die geldstromen is eind juli 2022 aangewakkerd door de twee opeen volgende explosies rond haar woning in Maaspoort.
Maar het onderzoek gaat verder terug. Namelijk naar de exorbitante uitgaven van Gracia’s huwelijk met Faysal L. op 4 mei 2013 in het Bossche stadhuis. Beiden zullen moeten verklaren waar dat geld vandaan is gekomen. Faysal zegt dat het uit de verkoop van horloges en sieraden komt en dat ook zijn stiefvader K. het hem heeft voorgeschoten.. De zaak zal pas volgend jaar dienen. Op dit moment heeft Gracia K. zich vanwege ziekte verontschuldigd.
Bron: Brabants Dagblad dd. 30092022.