Ambtelijke verhuizing naar Stadskantoor Wolvenhoek

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-02-2003 | Gewijzigd op: 18-04-2012
1 april 2003 wordt voor de gemeente een gedenkwaardige dag. Op die dinsdag kan het publiek voor het eerst in het nieuwe Stadskantoor terecht voor geboortenacten huwelijken en andere burgerzaken. De ambtelijke verhuizing gaat daaraan in fasen vooraf.

Stadskantoor nieuwbouw zijde Keizerstraat [r.]. Vooraan zit de ingang van de parkeergarage voor 150 auto's.
Boven: Stadskantoor zijde Wolvenhoek.

foto's © paul kriele, 11 februari  & 25 november 2003 [r-boven]. 

Fase 1. is bestemd voor de verhuizing van de eerste 650 medewerker[st]ers. Dat gebeurt op maandagmorgen 31 maart 2003, een dag die geopend wordt met een gezamenlijk ontbijt waarna allen naar hun nieuwe- flexibele- stek trekken. 
Die maandag is bedoeld om proef te draaien in de grote publiekshal, de nieuwe gebouwen en in het voormalige Belastingkantoor. Groepsgewijs volgt er een rondleiding voor het personeel, een uittesten van de apparatuur en de inrichting van de nieuwe werkplaatsen.
Fase 2. is de renovatie van de oude pandjes aan de Wolvenhoek. Aansluitend volgt dan in het najaar de verhuizing van de tweede groep van 500 ambtenaren.
Zoals eerder bericht staat de officiële opening van de nieuwbouw pas gepland in het voorjaar van 2004, tegelijk met de oplevering van de aanbouw achter het stadhuis.