Hutten schenkt Sandra Reemerfonds cheque uit benefitbingo

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-02-2011 | Gewijzigd op: 20-02-2011
John Gerritse, Jeffry Reijnen en Wendy  organiseerden een benefit  bingo voor de Sandra Reemer Foundation.  Daarmee haalden de intiatiefnemers van Hutten  € 2500 euro op.

De aanbieding van de cheque van € 2500 voor de Sandra Reemer Foundation in TheateraandeParade na afloop van de besloten voorstelling van Annie M.G. Schmidt 'Ik zou je in een doosje willen doen'.  
Vlnr: John Gerritse, Wendy Heesakkers en Jeffry Reynen van Hutten Catering. Rechts Sandra Reemer.

foto © hutten, 17 februari 2011.
.

De idee van de donatie kwam van het keukenteam van Hutten om een bingo te organiseren voor het goede doel. Mede omdat Huttendirecteur Bob Hutten, voorzitter is van de Sandra Reemer Foundation, werd voorgesteld de opbrengst aan het fonds cadeau te doen. 

De organisatoren, te weten marketing en communicatiemanager John Gerritse, hoofd planning Wendy en zelfstandig werkend kok bij evenementen Jeffry Reynen, wisten leveranciers te benaderen om alles wat er bij een dergelijke bingo komt kijken, cadeau te doen, zoals de dj's, geluid en de hapjes. Hutten stelde zelf de eigen kerstpaketten beschikbaar.

De reacties waren zo voorspoedig, vertelt John Gerritse na afloop van de theatervoostelling 'Ik zou je in en doosje willen doen', dat bijna de hele avond in de 'Blauwe Kei' in Veghel gesponsord was. Op haar beurt nodigde Sandra  de 200 Hutten-medewerkers op vrijdag 17 februari 2011 uit, naar de Annie M.G. Schmidtmusical, waarin zijn een prominente rol speelt, te komen. Daar kon na afloop aan de Foundation uit de benefit bingo een cheque van € 2500 worden aangeboden, waarmee Sandra zich erg verrast toonde.