Artishock begeleidt organisatie 'Koningsdag 2017' in Tilburg

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-01-2017 | Gewijzigd op: 03-01-2017
Het was al vóór oudjaar uitgelekt, Artishock gaat dit jaar de Koningsdag in Tilburg organiseren ! Dat is tien jaar nadat zij dat in 's-Hertogenbosch ook zo succesvol deed.
Het Jeroen Boschjaar in 2016 was het Bossche [met Amsterdamse vestiging] bureau, al een erg geslaagd jaar.
 
Artishock ondersteunt met advies, programmaregie, coördinatie van de uitvoeringsorganisatie de gemeente Tilburg en begeleidt de NOS bij de live uitzending tijdens het bezoek van de koninklijke familie aan Tilburg op 27 april 2017. .
Zie de site van de gemeente Tilburg rond Koningsdag 2017.

Koningsdag 2007 in 's-Hertogenbosch.

Coördinatie en begeleiding
door Artishock events & marketing.
Tilburg is al druk in de weer voor 
Koningsdag 2017. Dit is het logo voor die dag.
 
Het nieuwe jaar is voor Artishock al op maandag 2 januari 2017 begonnen met 
de opening van het nieuwe – meest duurzame -distributiecentrum van @Lidlnederland onder het motto ‘Alles op groen’.  Op de agenda staan  de tweede editie van ‘Get Floored’ voor Desso [4-1-2017] en dan volgt een hele rits activiteiten. Daarin zit ook weer het tot tweejaarlijks evenement verheven Swimmtofightcancer, dat dit jaar op 17 september 2017 wordt gehouden.
Bosch Requiem
Op het eind van het jaar [vrijdag 4 november 2017] vindt de voorontvangst plaats in het Zwanenbroedershuis, de gastenbegeleiding in de kerk en na afloop het souper in Het Noordbrabants Museum voor de gasten van het Bosch Requiem.

-

-Boven: De slotmanifestatie op de Markt, waar vanaf het
bordes de koninklijke familie mee zong met het 'Brabantlied' van Guus Meewis. Tot slot gingen letterlijk en figuurlijk 'de Hèndjes de lucht in..'.

-Links: Welkom op de Zuidwal/Spinhuiswal van de
koninklijke familie die daar uitstapte uit de koninklijke bus.


foto's © gerard monté, 30 april 2007.

10 jaar na dato nogmaals koninklijk in Brabant..
Onze eerste Koninklijke ontvangsten dateren uit de tijd van de Tour de France (1996 en 1997) en het WK Voetbal (1998). Daarna is het blauwe bloed in onze aderen blijven stromen. In 2007 waren we als bureau betrokken bij Nationale Koninginnedag in ’s-Hertogenbosch. Wat een feest om dit in onze eigen stad te mogen doen! Sindsdien mochten we nog eens 18 events van Koninklijke allure in Nederland bedenken en uitvoeren. En in 2017, tien jaar later, mogen we bij de Nationale Koningsdag in Tilburg opnieuw het Koningshuis ontvangen.
Bron: site Artishock. Events & MarketingTerug naar boven