Bosch Buro legde concept neer voor Koningsdag Tilburg

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-04-2017 | Gewijzigd op: 28-04-2017
Het Bossche bureau voor Events en marketing  Artishock heeft voor Koningsdag 2017 het concept bedacht en neergelegd aan de organisatie van deze jaarlijkse -qua plaats -wisselende ceremonie.

Op de dag van de Bossche lintjesregen
feliciteerde en complimenteerde
burgemeester Ton Rombouts directeur Mechtild
Stultiens van Artishock met het door haar
mensen bedachte  idee over een in op 13
locaties/ podia verspreid beeld van het 'Hart van Brabant'
.

foto © paul kriele,  26 april 2017.
...........................................................................................................

Rombouts memoreerde dat idee: een verhaal in 13 zones verdeeld: eigen verhaal, eigen vibe en eigen signatuur rond het motto Hart van Brabant.. Dat idee heeft door een goede samenwerking en ambitie tot dit resultaat heeft geleid.  
Het Hart van Brabant was opgebouwd uit de deelname [optreden met dans, muziek en folklore en en costumering] van de serie rondom  de steden in het Hart van Brabant.  Die opzet is voortgekomen, aldus Mechtild Stultiens uit de honderden ideeën die de Tilburgers hebben aangedragen.'Daar hebben wij één verhaal van gemaakt.
Als rode draad liep door dit evementen 'textiel'.  Een herinnering aan de tijden van weleer, maar ook verwijzend naar de toekomst waarin innovaties op dit gebied al zijn opgepakt. Dat aspect textiel werd in de vorm van boeketjes in textiel bij aankomst aangeboden aan Koningin Máxima en de drie prinsesjes. 

Het bezoek van de koninklijke famiie werd afgerond op de main stage met een optreden door Guus Meeuwis met zijn nieuwe koningslied en de topper/meezinger  'Brabant'. Die nummers werden massal door het duizendkoppige publiek meegezongen.

Tot slot bedankte, na een slotwoord van de Tilburgse burgemeester Peter Noordanus, koning Willem Alexander stad en de Tilburgers voor deze hartverwarmde ontvangst. Jullie zijn boven jezelf uitgestegen,' sprak Alexander. 
En ook daarin verwees de koning naar het verleden, het  heden en de toekomst  van Tilburg, een stad  die nog een waanzinnige toekomst te wachten staat.  Het was een fantastische verjaardag.