Artishock reikt 1e keer Artishock Vrijwilligers Oeuvreprijs uit

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-01-2018 | Gewijzigd op: 15-01-2018

Artishock Eventmarketing heeft op haar Vrijwilligersborrel in het Koudijs Café aan de Tramkade voor de eerste keer de ‘Vrijwilligers Oeuvreprijs’ uitgereikt.  Die viel aan de 75-jarige Hans Kok ten deel. Hans Kok is vanaf 2003 een bezield vrijwilliger,die gastvrijheid uitstraalt en daarnaast een onbaatzuchtige inzet en deskundigheid toont.

Zijn inzet laat een hele reeks van evenementen zien met als starter La Madeira in 2003, maar ook de Nationale Koninginnedag [2007], de huldiging van de Olympische sporthelden op het Stationsplein [2012] en 12 edities van de Vestingloop,  zo kwalificeerde directeur Mechtild Stultiens deze ambassadeur van Artishock.

Koudijs Café aan de Tramkade

-De vrijwilligersborrel van Artishock Eventmarketing
in Koudijs Café op maandag 15 januari 2018 
ging gepaard met een primeur: de uitreiking
van de Artishock Vrijwilligers oeuvreprijs, een
gouden speld met daarop een artishok voorstellend.

-Rechts: Directeur Mechtild Stultiens en de gedecoreerde Hans Kok die al tien jaar vrijwilliger is bij Artishock, waar hij zich een echte teamplayer toont met een integere
en krachtige achtergrondrol
, aldus directeur Stultiens.

foto's © paul krielw, 15 januari 2018.
............

Hans is een persoon met goede ideeën ter verbetering van de vrijwilligersstructuur en die anderen enthousiasmeert bij de werving van vrijwilligers. 
Directeur Mechtild Stultiens sprak mede namens collega-directeur/mede-eigenaar Bart van Poppel.

Na haar toespraak spelde Stultiens de gouden speld [een artishock voorstellend] bij de Bosschenaar, zoon van een meubelman uit de Brugstraat, op zijn revers.
Naast dat Hans vrijwilligerswerk doet bij Artishock en de Blauwe Engelen, is hij ook een spin in het web van de cv De Oetels, waar hij behalve vice-voorzitter  ook penningmeester is en het kaartenbureau bestiert.


Mechtild Stultiens lichtte de criteria toen waarvoor een vrijwilliger bij Artishock in aanmerking kan komen om tot  ‘Gouden Artishocker’ te worden  gepromoveerd. 'Dat is iemand die minstens 10 jaar vrijwilliger is en meerdere malen per jaar inzetbaar was voor diverse projecten en daarnaast creativiteit toont en een ideeënaandrager is voor  de organisatie'.

Hans Kok toonde zich verbaasd en  verrast toen Mechtild Stultiens zijn naam noemde. Maar glunderde breeduit op het moment dat op zijn revers de gouden Artishockspeld werd geprikt.

Na de ceremonie klonk er alom applaus van de 50 aanwezige vrijwilligers die met een fles bubbles naar huis gingen, pas nadat zij ook nog het jaaroverzicht 2017 met de 93 projecten waaraan Artishock verbonden was en voor de vrijwilligers de nieuwe plannen van Artishock Eventmarketing hadden vernomen, zoals het openen van een nieuwe webside, het uitgeven van een nieuwsbrief en het organiseren van jaarlijks trainingsmodules over onder meer fotografie, logistiek, social media en de begeleiding van G-sporters. 
Terug naar boven