Artishock: oktober feestmaand ivm 25-jarig bestaan

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-08-2019 | Gewijzigd op: 28-08-2019


Oktober 2019 heeft communicatie en evenementenbureau Artishock gebombardeerd tot feestmaand in verband met haar 25-jarig bestaan.
Dat gebeurt met allerlei interne en  publieke activiteiten, zoals het verschijnen van een magazine  en het terugblikken op en  vooruitzien naar .....
De voorbereidingen zijn al in volle gang, zoals een fotoshoot met alle medewerk[st]ers, die dinsdag 27 augustus 2019 werd gemaakt in de gedeputeerden kamer van Het Noordbrabants Museum.  De fotograaf was Rein van Koppenhagen wiens foto's onder het thema The Roaring 25's in het jubileummagazine komen te staan.
 
Alle medewerk[st]ers van Artishock
in de gedeputeerdenkamer van
Het Noordbrabants Museum
verzameld voor een fotoshoot.


foto © rein van koppenhagen,
27 augustus 2019.
.....................................................................

Artishock werd  in 1994 in Parijs opgericht, toen Mechtild Stultiens, na haar stage bij van Dantzig Lichtenveld Nooteboom in Vught en vervolgens in de Franse hoofdstad af studeerde. Eerder had Stultiens al Spaanse taal-en lettekunde en Communicatiewetenscappen gestudeerd.
De eerste werkzaamheden waren het opzetten van tentoonstellingen in Parijs voor Nederlandse beeldend kunstenaars.
Vervolgens werd in 1995 de naam veranderd  in Artishock Projecten in 's-Hertogenbosch en in 2001 Artishock, events & marketing. Na locaties zoals het oude PNEM- hoofdkantoor op de Koningsweg, huist Artishock sedert 2014 in het Hof van Zevenbergen in de Keizerstraat.
Weredlwijd bekend 
Artishock met Mechtild Stultiens aan het hoofd vindt haar kracht in  live communicatie. Dat wil zeggen de juiste mix vinden van bijzondere events en en prikkelende communicatiemomenten gedurende een bepaalde periode. Die authentieke verhalen raakt de mensen, zegt Mechtild.

Artishock raakte niet alleen in 's-Hertogenbosch, maar wereldwijd bekend met de Tour de France in 1996, koninginnedag  [o.a. in Tilburg], de Vestingloop en Swimm to Fight Cancer en de opening van de Jeroen Boschtentoonstelling in Het Noordbrabants Museum in 2016.