Artishock verhuist per 1 januari 2023 naar Koningsweg 2

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-10-2022 | Gewijzigd op: 31-10-2022
Artishock events en marketing verhuist per 1 januari 2023 naar de Koningsweg 2, de voormalige villa van Gerrit de Gruijter. Gebouwd in 1933.
.../...............
Koningsweg 2, de voormalige villa van Gerrit de Gruijter waar Artishock zich per 1 januari 2022 gaat vestigen. foto © paul kriele, 16 augustus 2016.

Het is een moment in de reeks van verhuizingen van het bedrijf in events en marketing van Mechtild Stultiens. Dat begon in haar woonhuis en daarop volgde volwaardige kantoren in het Stedelijk Gymnasium aan het Nachtgaalslaantje, het voormalige PNEM hoofdkantoor op de Koningsweg, het Hof van Zevenbergen in de Keizerstraat en Parade 28 van Cleverland dat per 1 januari 2023 is verhuurd aan een nieuw Boutique hotel. Een contractdatum die voor Stultiens feitelijk beslissend voor deze nieuwe stap is geweest. 

Zie berichtvan 7 september 2022: Cleverland koopt voormalige De Gruyter-villa op Koningsweg 2. '

Boutiquehotel aan Parade
Mechtild Siultiens werd bij haar getekend contract voor de huur van  Parade 29 geconfronteerd met een lopende verhuur aan het toekomstige Boutique hotel van Martijn Wagemakers en  Joost Tuinman  - aan de Oostzijde van de Parade geconfronteerd. Dat zou de nummers 26, 27 en 28 gaan innemen.....Hierdoor raakte de komst van het hotel vertraagd.
.Zie artikel dd. 24 oktober 202o Hotel  [op Parade ]  op komst 
Martijn Wagemakers reageert dat beiden, hij en Joost, nog in overleg zijn met de gemeente over bepaalde punten.
Onlangs, zo blijkt, had Martijn nog een gesprek met burgemeester Jack Mikkers. 'Ik  ben nu afwachting van een bericht van de gemeente. Tot zo lang houd ik liever mijn mond,'aldus Wagemakers die hoop heeft op een goed bericht. 
Parade 29,28 en 27 en rechts het koetshuis panden die voorbestemd waren voor een Boutiquehotel.  Maar op nummer 29 stond nog een huurcontract vastgelegd., waardoor het initiatief van de ondernemers  Wagemakers en NN even moest wachten. 
foto's © paul kriele,  24 september 2013.


Terug naar boven