Hinthamerbrug: Hotel in Brugwachtershuisje

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-07-2020 | Gewijzigd op: 03-07-2020

Sinds kort is er in het brugwachtershuisje van de Hinthamerbrug en hotel gevestigd, het Hinthamer Hotel. Als voorbijganger kan je je afvragen wáár alle hotelgasten slapen, want zo groot is het gebouwtje niet. Maar zodra je het hotel betreedt en via de receptie – waar je door Sluismeester Krijn een sleutel krijgt overhandigd - de trap afdaalt, zal je verbaasd staan hoe groot het daar beneden is! Aan een lange gang bevinden zich aan weerszijde vijf kamers. Van welke kamer heb jij de sleutel?
..........
..............................
Hinthamerbrug: Het huisje, de receptie  en foto onderin  de hotelkamer.
.............................

Schrijfwedstrijd Sluismeester Krijn organiseert een schrijfwedstrijd waaraan iedereen kan meedoen. Laat je fantasie de vrije loop en beschrijf in maximaal 250 woorden wat er in dit bijzondere hotel gebeurde tijdens je overnachting. Een deskundige jury, bestaande uit de Bossche schrijfster Annemarie Bon, uitgeefster Elseline Knuttel, kunstenaar Jan Stroeve en Sluismeester Krijn zelf, zal uit alle inzendingen drie winnende verhalen kiezen.
De eerste prijs is een overnachting voor twee personen in het spiksplinternieuwe hotel De Bossche Kraan aan het water.
De tweede prijs een overnachting in B&B Het Herenhuis in Dordrecht.
Inzendingen worden vanaf heden geplaatst op de Facebookpagina van Sluismeester Krijn. Een selectie van de mooiste verhalen en foto’s komt in het boekje ‘SLAPEN ONDER DE BRUG’.
Meedoen
Stuur je verhaal in een word-document per e-mail naar imke@weeshuisjes.nl, liefst voorzien van een foto van jezelf (of een foto ter illustratie van je verhaal). De schrijfwedstrijd loopt t/m 22 augustus 2020.
Meer informatie en alle prijzen op weeshuisjes.nl