Plaatsing voetgangersbrug over spoor en Randweg

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-05-2011 | Gewijzigd op: 06-05-2011
Een deel van de 102 meter lange brug voetgangers/fietsersbrug in de Isabellalaan ligt er al. Op 19 juni 2011 worden  de twee overige delen met kranen op hun plek gehesen. Overdag het 28 m lange deel aan de zijde Randweg met de kraan van Van Riel en 's nachts wordt met de Mammoetkraan het 48m lange loopvlak op zijn plaats getakeld. 
Aan de Isabellalaan over de spoorlijn Den Bosch-Tilburg- Eindhoven en over de pas aangelegde Randweg komt een brug  voor voetgangers en fietsers te liggen.
Het karwei wordt gedaan door Jos van den Bersselaar Constructie uit Udenhout.

   
Zicht op het eerste deel, de brugtrap aan de zijde Isabellallaan  foto's © paul kriele, 4 mei 2011.
   
 Zicht op de brugtrap zijde Isabellalaan, maar dan gezien vanaf de kant van de Randweg.  De twee overige brugdelen, te weten het loopvlak van 28 meter en de trap aan de zijde Randweg, worden op zondag 19 juni 2011 geplaatst.

De twee overige brugdelen, te weten het loopvlak van 28 meter en de trap aan de zijde Randweg, worden op zondag 19 juni 2011 geplaatst. Het eerste deel overdag en het loopvlak 's nachts. Die dag wordt het treinverkeer en het verkeer op de Randweg daartoe stilgelegd.

Feest op de Randweg
Op zondag 15 mei is er een feestelijke dag bvgv de opening van de Randweg .Voetgangers en fiotser shebben er dan vrij spel en er is van alles te doen. Zie de gemeentepagina.