De Boschboom mikt met jaarlijks diner op ledenaanwas

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-11-2012 | Gewijzigd op: 09-11-2012
Pas na afloop werd het  duidelijk, de heemkundekring De Boschboom had de gelegenheid voor het jaarlijks diner open gesteld ook voor niet leden. Niet alleen vanwege de amusementswaarde van de avond.  Dat was een goede zet, want boven de gemiddelde opkomst van 40 leden kwamen er op donderdag 8 november 2012  nu nog eens extra 40 niet-leden naar het restaurant van het KW1- College. Voorzitter Vincent Verstappen sprak van een geslaagde avond en zag dit  experiment rond kunst & cultuur en culinair als voor herhaling vatbaar.

De keukenbrigade met aan het hoofd Toine Musters en in de logistiek olv Herbert Bos en Nathalie Richardson van de horecaopleiding van het KW1-College op de foto rechts onder dank gezegd door de voorzitter van de heemkundekring De Boschboom Vincent Verstappen.

foto's © paul kriele, 8 november 2012.

In een sfeervolle ambiance en gastvrij geheten door studenten van de horeca-opleiding genoten zij van een culinaire avond verzorgd door de keukenbrigade met chef kok Toine Musters aan het hoofd. Maar in de logistiek werd het team begeleid door de docenten Herbert Bos en Nathalie Richardson. Tussen de gerechten door was er entertainment van Peter van Lith van Spaandonk van 'Petertainment',, de dansgroep Escape en de zangeressen van de theateropleiding Marieke en Femke

De studenten serveerden op voortreffelijke wijze, naast de bijbehorende wijnen, een pasteitje met gevogeltjeragout, als hoofdgerecht hertenrug met bietjes en puree en als toetje een compôte van boerenjongens met griesmeel. 

Teuntje, Lara, Ron, Bowie en Justin van de afdeling communicatie en marketing zorgden dat de logistiek goed verliep. Zij verwelkomden de gasten bij binnenkomst en deden hen uitgeleide met een aandenken. Docent Marjo bleef daarbij op de achtergrond.

Studenten van de afdeling marketing en communicatie van het KW1-College ontvingen van het bestuurslid Wiet van Gent van de heemkundekring De Boschboom een aandenken na de  geslaagde avond.
Onder hen o.a. Teuntje, Ron, Bowie, Justin en Laran, die olv de docente Marjolein zorgden voor een soepele gang van zaken  en na afloop aan de gasten uitgeleid deden met een aandenken.Ook Peter van Lith-van Spaandonk van Petertainment mocht na afloop een cadeaubon in ontvangst nemen
.
foto 's paul kriele, 8 november 2012.
 


Terug naar boven