Ploegmakers, Marcel

Marcel Ploegmakers is een spil in het cultureel- maatschappelijk veld, met name ten aanzien van promotione activiteiten rond typisch Bossche zaken, zoals De Stadspijpers en laatstelijk 't Spul van de Rul, zoals het bekendste Bossche ijsje heet. Logisch dat hij in 2005 Duke Cultural Productions oprichtte.In 1984 voegde Ploegmakers de daad bij het woord, nadat vaandrig Frits van Vught het initiatief had genomen om vanuit de verkennersband een historische muziekgroep op te richten. De folkloregroep De Stadspijpers waren een feit.
Laatste artikelen binnen de categorie Ploegmakers, Marcel:

Marcel Ploegmakers als CDA-raadslid geïnstalleerd

Marcel Ploegmakers als CDA-raadslid geïnstalleerd

Gepubliceerd op: 03-07-2019 | Gewijzigd op: 08-07-2019
Marcel Ploegmakers, u weet wel de man van dat antieke ijscokarretje Spul van de Rul voor het stadhuis en de man achter Duke Cultural Productions, werd in de raadsvergadering van dinsdagavond 2 juli 2019 door burgemeester Jack Mikkers als nieuw raadslid voor het CDA geïnstalleerd.
Lees meer
Huldiging Marcel Ploegmakers

Huldiging Marcel Ploegmakers

Gepubliceerd op: 10-12-2006 | Gewijzigd op: 13-05-2011
Marcel Ploegmakers gehuldigd/ den bosch, Na afloop van het kerstconcert werd de vertrekkende secretaris van de Stadspijpers Marcel Ploegmakers gehudligd. 22 jaar geleden was Ploegmakers degene die het intiatief van Frits van Vught van de scouting overnam om uit de verkennersband een historische muziekgroep op te richten.
Lees meer