Zayaz verhuist naar de Eekbrouwersweg

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-06-2015

Woningcorporatie Zayaz verhuist op 29 juni 2015 naar Eekbrouwersweg 8.*  Het voormalige kantoor is de afgelopen maanden gerenoveerd en verbouwd. Huurders zijn voortaan welkom op afspraak: via Mijn Zayaz .


Woningcorporatie Zayaz naar  Eekbrouwersweg.

foto © 17 januari 2012.
 


Zyaz heeft bewust gekozen voor renovatie van een bestaand gebouw in plaats van nieuwbouw. “Dit scheelt ons qua investering enorm”, aldus bestuurder Mohamed Acharki. Daarnaast gaat Zayaz op de Eekbrouwersweg flexibel werken, wat maakt dat uiteindelijk minder werkplekken en dus minder vierkante meters kantoorruimte nodig zijn. “Besparen op de vierkante meters is ook direct besparen op de kosten. Tegelijkertijd maakt het nieuwe pand dat we beter kennis met elkaar kunnen delen om zo onze huurders nóg beter van dienst te zijn.”

Ook is gekeken naar duurzame toepassingen in het nieuwe pand, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen en een duurzaam klimaatsysteem. Waar mogelijk zijn zaken hergebruikt, waaronder bestrating, lift, beglazing en de gevel

Fragment uit bericht van 20 november 2011.
Ook zal het bedrijf, dat op termijn terugkeert naar de eerdere locatie aan de Eekbrouwersweg, een nieuwe organisatie-opzet krijgen. Mede door de heffing op de huurdersinkomsten aan het Rijk, dat in de miljoenen beloopt, is Zayaz gedwongen tot interne bezuinigingen.