Will van Duijn van Lin-O-Lux stopt met werk

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-07-2011 Will van Duijn, al ruim 12 jaar het gezicht van Lin-O-Lux op Vughterstraat 41, neemt afscheid van deze luxe linnenzaak. Will gaat na 49 arbeidzame jaren met pensioen. Die mijlpaal valt pas op haar verjaardag in september, maar door opgespaarde vrije -en vakantiedagen kan ze nu al een streep zetten onder haar werk als filiaalleidster.

Dat ze er tegenop ziet? 'Nee.' zegt Will bewust. 'Ik heb een grote sociale kennissenkring en ik denk dat ik straks tijd tekort kom. ' Dit werk heb ik nu al zo lang gedaan..'. 
Will, die in Breda werd geboren, was van oorsprong in de horeca werkzaam. In St. Oedenrode had zij met haar man het café 'In de Rooise klomp', voordat ze naar Den Bosch kwam.

Will van Duijn, het gezicht van Lin-0- lux neemt als pensioengerechtigde op woensdag 27 juli 2011 afscheid van de luxe textielzaak op Vughterstraat 41.

foto © paul kriele, 26 juli 2011.

Maar Will van Duijn gaat zeker niet stilzitten. Voor twee dagen in de week gaat zij bij haar fysiotherapeut  Mariëlle ter Schure de administratie bijhouden.