Gastronomisch Diner ten bate van het Kankerfonds

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-04-2014 | Gewijzigd op: 08-04-2014
Bekende  Bossche restaurateurs* bereiden en serveren op zondagmiddag 18 mei 2014 in het Koning Willem 1-College gezamenlijk en belangenloos een zgn. signatuurdiner om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Het woord signatuur slaat op het motto: 'Zet uw handtekening onder kanker'.
De initiatiefnemers zijn: Harrie Hendriks, Maurice Walraven en Douwe Verschuur.

Het diner, dat ondersteund wordt door leerlingen van het KW1-College, is bovendien gelardeerd met amusement door Kiki Schippers die beschikt over een theatrale présence, waarin zij tegelijkertijd én charmant onhandig maar ook sterk en zelfbewust is.
Bloemsierkunst Monique de Kleijn maakt het gezellig met bloemen uit haar winkel aan de Hinthamerstraat . De Wijnengel Amsterdam en Proef wijnwinkel in ’s-Hertogenbosch sponsoren de diverse wijnen.

De kosten bedragen  € 100 pp welk bedrag ten goede komt aan KWF kankerbestrijding. 
Meer info en kaarten via: signatuurdinerdb@gmail.com  Na reservering dient men de betaling te voldoen. De ontwikkelingen aangaande het Signatuur Diner zijn te volgen op facebook: signatuur diner 18 mei.

*Deelnemende restaurateurs :
Restaurant FF Swanjee, Vanilla Venture, Restaurant Baluchon (v/h de Opera),  Restaurant Sense , Restaurant Zoetelief, Bodega Antonio, restaurant Lef, restaurant Het Lieve Leven, Café de Palm, restaurant De Veste.