Veiling van ‘Stones-meubelen’ tbv SwimmtofightCancer’

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-06-2014 | Gewijzigd op: 22-06-2014
-De meubels waarop de Stones, na afloop van Pink Pop zaten in het Sint Gerlach hotel in Zuid Limburg, zijn opgekocht door de op de Zuidwal woonachtige Joep Dijkstra van de woonwinkel Eliëns in Waalre. Eliëns kocht ze gelijk op toen hij ervan hoorde. Op 14 september 2014, tijdens de actiedag van Swimmtofightcancer, staat de veiling gepland. De waarde is € 40.000,maar wat de veiling opbrengt is nog onzeker. De opbrengst gaat naar ‘ Swimmtofightcancer’.
-Ook na de Jeroen Bosch Rally van zaterdag 21 juni 2014 kwam er geld binnen. Joost de Koning van EJP Belastingadviseurs en Accountants ontving van de rally-organisatie een cheque twv € 2500. Daarmee hoort De Koning tot een van de hoogste in de sponsorwerving.
-Op donderdag 10 juli organiseert Joost met kroegbaas & restaurateur [van Café Reinders resp. restaurant Lux] Lux ‘Taste to Fight Cancer’. Per couvert kost dat € 200 p.p. inklusief een optreden van DJ Lago. € 150 gaat naar 'Swimmtofightcancer'.
De organisatie verwacht met 100 gasten € 15.000 op te halen. Inschrijving deelname: joostdekoning@ejp.nu

-Enkele bedrijven op de High Tech Campus in Eindhoven gaan in augustus een mini-Swim in de vijver organiseren om samen met allerhande bedrijven donatiegeld op te halen.

-Mieke van den Akker–Lathouwers, voorzitter van HC Den Bosch, die zelf als ambassadeur op 14 september op de Dommel mee zwemt, komt binnenkort met een prachtidee voor ‘Swimmtofightcancer’.
Burgemeester Ton Rombouts en restaurateur en cafébaas Frank Reinders, die bij de eerste promo van de actie 'Swimmtofightcancer' op 14 mei j.l. mee zwommen in de stadsgracht.

foto © paul kriele,  14 mei 2014.

Swimmtofightcancer:
zie ook het  voorproefje van de actie met een zwemronde op de stadsgracht, artikel dd. 14 mei 2014.
zie de site swimmtofightcancer